ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi

20 Eylül 2022
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi

En son 2015 yılında güncellenerek yayımlanmış olan ve güncelliğini koruyan  ISO 9001 standardı Uluslararası Standart Örgütü tarafından hazırlanmıştır. Bütün kuruluşlara hiçbir ayrım gözetmeksizin uygulanabilen yönetim sistemidir. Kuruluşların müşteri ihtiyaç ve beklentilerini belirleme, tanıma, karşılama da uluslararası alanda kabul görmüş bir yönetim biçimidir. 

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, tüm dünyada en çok uygulanan yönetim biçimi olmakla birlikte Yüksek seviye standart yapısını oluşturmuştur. Tüm sektörler için uygulanabilen bu standartta kuruluşların ölçekleri ve hizmet alanlarına bakılmamaktadır. 

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi  kuruluşların kendilerini geliştirmelerine, disiplin ve düzen içerisinde sistematik olarak çalışabilmelerini sağlar. Kuruluşlara kendilerini gözden geçirme ve sürekli olarak iyileştirme olgusunu aşılayan bu standart reklam ve prestij kazandırmada da etkilidir. 

Makrocert olarak engin tecrübelerimiz ve deneyimlerimizle bilgi birikimlerimiz sayesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin işletmenize kurulmasını, denetimlerden başarıyla geçmesini ve ISO 9001 Kalite Belgesinin kuruluşunuza kazandırılması konusunda destek vermekteyiz. 

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Nasıl Alınır?

  1. Hazırlık ve Organizasyon 
  2. Stratejik Proje Planlama 
  3. Eğitim 
  4. Sistem Kurulumu 
  5. Uygulama 
  6. Belgelendirme 

 

Whatsapp'dan Yazabilirsiniz.